Ma 2019. október. 24, csütörtök,
Salamon napja van.
Holnap Bianka napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Az a valódi siker, amit önmagunkon dolgozva érünk el." Anvar Szadat

Sikereink

Nektek is sikerülhet!

Tavaly év elején találkoztam öt elszánt lánnyal. Egy közös cél vezérelte őket: nyárra lefogyni - együtt, egymást motiválva, csapatmunkában. No és egy fantasztikus utazás reményében. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a Wellness magazin szerkesztőjeként része lehettem az őket segítő/motiváló csapatnak. Tudom, hogy nem volt mindig egyszerű. De Vera, Móni, Gabi, Iza és Zsuzsi négy és fél hónap alatt mégis búcsút intettek a felesleges kilóknak. A verseny végére valósággal kicserélődtek, hiszen összesen 74,4 kilótól szabadultak meg. Megteltek önbizalommal, és záró mérlegelést követően hihetetlenül felturbózott kisugárzással pózoltak a fényképezőgépnek.

A verseny idején két remek edző és egy dietetikus is segítette őket. Az én pártatlan szerepem az volt (mert természetesen az ellenfelük is megkapott minden segítséget), hogy lélekben lendületben tartsam őket. Hogy érezzék, van miért küzdeni, van miért kitartani, akkor is, ha éppen megtorpant a fogyás, ha az edző túl szigorú, és bizony nehéz megállni, hogy nem minden finom falat kaphat zöld utat. Hogy érezzék, figyelünk rájuk, és izgulunk értük. Hogy nem csak magukért, de edző Laciért, edző Zsoltért, és kicsit talán értem is csinálják. Azért mert mi hiszünk bennük, hiszünk a sikerükben, és mindent elkövetünk, hogy ők is higgyenek magukban.

Győztek.

Nagyon büszke vagyok rájuk.

A mai napig, pedig a verseny már régen lezárult.

Példájuk jól illusztrálja, milyen sokat jelent a közös cél, egymás támogatása, sőt, az a húzóerő, amit egyéni sikereikkel a többi csapattagra gyakoroltak.

Így hát azt javaslom, ha egyedül nem boldogulsz, keress sorstársakat! Tartsatok rendszeres kapcsolatot, bíztassátok egymást, cseréljetek tapasztalatokat, és dicsérjetek!

A dicséret hatalmas doppingszer!

A coaching módszer kapaszkodókat adhat, így ha elakadnátok, keressetek bizalommal.

Mert nektek is sikerülhet!

Nézd meg őket!