Ma 2019. október. 24, csütörtök,
Salamon napja van.
Holnap Bianka napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Semmit nem lehet megtanítani egy embernek.
Csak segíteni abban, hogy rátaláljon önmagán belül." Galileo Galilei

ÖN-MARKETING az internetes társkeresésben

Az internetes társkeresés napjaink kedvelt ismerkedési formája. De attól még, hogy népszerű, nem jön automatikusan, hogy rendeltetésszeren és igazi céljaink szerint használjuk.
Vannak belső vágyaink, elképzeléseink. Hozzá csatlakoznak sérelmeink, hiedelmeink, megtapasztalásaink, csalódásaink, túlzó vágyaink, téves énképünk. Ennyi éppen elég ahhoz, hogy egy rossz ÖN-MARKETINGGEL pont olyan társakat vonzzunk magunkhoz, akire éppen, hogy nincs szükségünk.

Az egész napos programra olyanokat várunk, akik szívesen tanulnának önmagukról, hogy önértékelésük javításán keresztül egy reálisabb képek közvetíthessenek a világ felé.

Szituációs gyakorlatok és az előnyös, de a valóságot mutató sminkelés/ fotózás mellett önismereti teszt is segít, hogy a tréning végére egyértelműen úgy fogalmazzuk meg bemutatkozásunkat, hogy a másik fél pontosan azt értse, amit közvetíteni akarunk.

Nem ígérjük, hogy a tréning elvégzése után azonnal bevonzod az igazit! Inkább azt, hogy sok nevetés, vidám vagy éppen elgondolkodtató pillanatot élünk át együtt, amely végére TE olyannak érzed és mutatod majd magad, AKI VALÓJÁBAN VAGY!

Ha pedig reális önképed lesz, akkor valóságra épített ÖN-MARKETING munkád meghozza a várt sikert!

Jelentkezés:
Hegedüs Erika