Ma 2019. október. 24, csütörtök,
Salamon napja van.
Holnap Bianka napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Semmit nem lehet megtanítani egy embernek.
Csak segíteni abban, hogy rátaláljon önmagán belül." Galileo Galilei

Természetes testsúly tréning

Képtelen vagy kibékülni a testeddel? Nem érzed jól magad a bőrödben? Úgy gondolod, problémáid jó része alacsony önértékelésedből fakad? Adj egy napot magadnak!

Az egynapos tréningen a Természetes Testsúly megtalálásának lehetőségeivel foglalkozunk - játékos formában, sok beszélgetéssel és egy kis testmozgással ötvözve.
Életvezetési és személyi trénerként, valamint egy életmód magazin szerkesztőjeként eddigi tapasztalataimat és tanulmányaimat ötvözve állítottam össze azt a módszert, amelynek segítségével Te is fellelheted magadban a sikerhez repítő motivációt!

Vegyünk egy példát: adott két kőműves, akik ugyanazt a munkát végzik nap mint nap. Ha megkérdezik őket, mivel foglalkoznak, az egyik így felel: "falakat húzok fel", míg a másik így: "katedrálist építek." A két válasz más hangulatot vált ki. Utóbbi motiváltabb, kitartóbb, értelmet lát a tevékenységében, és egész biztos, hogy könnyebben megküzd a nehézségekkel, mint az a társa, aki csak a falakat látja, a kész építményt nem.
Így van ez a saját testünkkel is! Ha még magunk számára sem tiszták a céljaink, ha pusztán azért veselkedünk neki az alakunk megváltozatásának, hogy bizonyítsunk a világnak, ha nem találjuk meg a saját varázsmondatainkat, a saját magunk köré épített falak miatt nem leszünk képesek szeretettel és elfogadással szemlélni azt a nőt, akit a tükörben látunk!

A Természetes Testsúly tréningről olyan útravalókat vihetsz magaddal, amelyek megadják a kezdő lendületet a tartós sikerrel kecsegtető életmódváltáshoz, önmagad elfogadásához és testi-lelki egyensúlyod megteremtéséhez.

Mire számíthatsz az egynapos bevezető tréningen?

  • Megvitathatod az alakoddal illetve az alakváltoztatással kapcsolatos aggályaidat, és felkutathatod magadban a legfőbb szövetségest: Önmagadat! És ami a legfontosabb: sorstársakkal cserélhetsz tapasztalatot.
  • A program része a 45 perces lazító és kisugárzás-fokozó Vénusz-tréning is, amely ráhangol a tréning további részére.
  • Izgalmas gyakorlatokban, játékokban és sok beszélgetésben lesz részed, amelyek segítenek a korlátok lebontásában és a lehetőségeid/rejtett erőforrásaid felismerésében.
  • Nem utolsó sorban pedig lazítani, egész pontosan meditálni is fogunk, amellyel utat nyitunk az önszeretethez és az önelfogadáshoz.

AJÁNDÉKOZD MEG MAGAD EGY OLYAN NAPPAL, AHOL MINDEN KÖRÜLÖTTED FOROG!

A részletekről és a pontos helyszínről a csoport vezetőjétől, Bakos Zsuzsi életvezetési és életmódtrénertől kaphatsz tájékoztatást:

  • Telefon: 06-20-289-7293

Letölthető anyag

Élménybeszámoló a tréningről