Ma 2020. január. 17, péntek,
Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Saját boldogságunk, jobb jövőnk titka a kezünkben van.
Ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztani!" Dalai láma

Coaching - Életvezetési tréning

Egy szabad világ semmiképp sem jelent szabados világot. Sokkal inkább egy olyan világot, ahol kiegyensúlyozott életet élünk, élvezetes munkát végzünk és marad időnk az emberi kapcsolataink ápolására, a testi-lelki egészségünk védelmére, a szórakozásra, a hobbijainkra és leginkább önmagunkra. Vagyis egy jobb minőségű életre, ahol elért sikereinket megtartjuk, és képesek vagyunk a továbbfejlődésre.

Manapság ha testünk formálására vágyunk, edzőtermi tréner segítségét kérjük az eredményesebb munka érdekében. Az életvezetési tanácsadó is egyfajta edző, csakhogy ő a lelki életünk karbantartásában nyújthat segítséget.

Műhelyünket azért hoztuk létre, hogy a lélek személyi edzőjeként életvezetési tanácsadással, vagyis coachinggal segítsük a hozzánk fordulókat céljaik felé. A pszichológusok rendszerint problémaorientált terápiát vagy analízist alkalmazva jutnak el a sikerhez, a coach ezzel szemben tükröt tart a hozzáfordulók elé, majd a találkozások és a beszélgetések során iránytűként működik közre, míg együttesen rá nem lelnek a vágyott változáshoz vezető megoldási lehetőségekre.