Kovács Andrea
Tel: 06-30-560-5858
Email:
Skype: andrea.trener
Ma 2020. január. 17, péntek,
Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Nem leszek átlagos ember, mivel minden jogom
megvan hozzá, hogy különleges legyek" Peter O'Toole

Kovács Andrea

EMLÉKSZEL MÉG A GYEREKKORODRA, az iskolai szituációkra, a tanulás nehézségeire, a meg nem értettségre, a nehéz tanár-, diák-, osztálytársi viszonyokra?
EMLÉKSZEL MÉG az első párkapcsolati próbálkozásokra, a csalódásokra, a pályaválasztás tanácstalanságára?
EMLÉKSZEL a szüleiddel való értelmetlen harcokra, az egyedüllét érzésére, a nem vagyok fontos fájdalmára, a testvéreiddel való rivalizálásra?

Menet közben felnőttél, valamilyen emberré lettél és mikor azt hinnéd, hogy ezeket a problémákat egy életre letudtad, megszületik otthonodba egy kisgyerek. Aki nagy gyerek és kamasz lesz és újra éled általa az összes problémát sokszor épp oly tanácstalanul a másik - a szülő - oldaláról. Segítenél, de nem találod hozzá az utat.
Legfontosabb szerepünk, legértékesebb kincsünk forog veszélyben. Keressünk hát megoldást!

Kovács Andrea vagyok mentálhigénés tréner, pedagógus, szülő. E három tevékenység hivatásom és örömöm egyben.
Mentálhigénés trénerként a VIVA TV műsorában rendszeresen 10-20 éves fiatalok fordulnak hozzám problémáikkal, pedagógusként nap, mint nap találkozom is velük. Tanácsadóként elbizonytalanodott szülők keresnek meg, hogy kapcsolatuk jobbá váljon gyermekükkel, szülőként saját gyermekeim életében kell helyzeteket megoldanom.

NEM PSZICHOLÓGUS VAGYOK, és az engem felkeresők NEM BETEGEK, csupán tanácstalanok, akik valahol elakadtak egy számukra nehéz helyzetben.
Tapasztalatom, tudásom és egyéniségem szeretném felajánlani, hogy az a pár év, amit gyermekünkkel együtt töltünk, vagy ami gyermekünk életében meghatározó a személyiség alakulásában, minél zökkenőmentesebb legyen!

A mentálhigéné a lelki egészség megteremtésére született tudomány, mely hétköznapi helyzetekre ad gyakorlati, emberközpontú megoldásokat. Az alábbi témákban tudok segíteni:

  • nem találom a közös hangot gyermekemmel,
  • pályaválasztás,
  • tanulási nehézségek,
  • kamasz kapcsolatok (szülővel, diáktárssal, testvérrel, tanárral, szerelemmel),
  • homoszexualitás elfogadása (szülő, gyerek, környezet részéről),
  • válás okozta nehéz helyzetek a családban.