Hegedüs Erika
Tel: 06-20-924-1033
Email:
Skype: era.coach
Web: www.venuszok.hu
Ma 2020. január. 17, péntek,
Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Csak az a lényeges életünkben, ami boldoggá tesz.
A többi lehet nagyon, nagyon fontos, de teljesen lényegtelen." Biegelbauer Pál

Hegedüs Erika CoachOK Szakmai Közösség tagja
a femina.hu internetes portál életvezetési tanácsadója

Kezdetek

Gyerekkorom óta kutatom az emberi viselkedést, önmagam megértésén keresztül figyelem a világ törvényszerűségeit. A mamám szerető támogatása inspirált, hogy emberekkel foglalkozzak. Érettségi után a Feng-shui rejtelmeit kutatva lakberendező végzettséget szereztem. Megtapasztaltam, hogy minőségi élethez rendet kell teremtenünk a környezetünkben, de a harmónia csak akkor párosul mellé, ha ezt önmagunkban is megteremtjük.

Hátterem

Felsőfokú marketing kommunikációs végzettségem és művelődésszervező diplomám után a Coaching Akadémián tanultam a coachingról, majd a Lemma Coaching-nál lettem akkreditált coach. Mellette sok minden mást is tanultam, folyamatosan továbbképzem magam, hiszen közben találtam rá saját megoldásomra: szeretek tanulni, mert örömmel tölt el a világ összetettsége (csapatépítés és motivációs technikák, személyiségfejlesztés, workshop szervező módszerek, konfliktuskezelés, transzformációs kineziológia, tarot, reiki, agykontroll, pránanadi, tudati technológia stb.).

A változás

A 2004-es év eleje gyökeres változást hozott az életemben. A sorsfordító, egy komoly betegség formájában próbára tette az erőmet és felborítani készült az életem. Több tucat könyv elolvasása, kineziológus, gyógymasszőr mellett az életvezetési tanácsadás segített. Olyan jól sikerült önmagam megismerése, hogy mára tünetmentes és leginkább teljes életet élek. Közben végérvényesen beleszerettem a coaching-ba. Sokat dolgoztam önmagamon, mérföldeket léptem előre. Semmit sem bántam meg, bármikor szívesen visszanézek, de kifejezetten boldogságos mosolyt csal az arcomra a változásom. Megtanultam - mert nem volt más választásom - hogy leginkább önmagunkat kell szeretni, hogy aztán a világot is szeretni tudjuk. Nem lehet konkrét időponthoz kötni, valahol "menetközben" nőtt fel az a NŐ, aki látja már a csodákat, megéli a pillanatokat, szereti azt, aki és úgy, ahogy. Nekem is vannak szomorú pillanataim, de mára tartóssá vált magas energiaszintem, és egészen egyszerűen szeretem az életet, az életem. Kidolgoztam az Egészséges-Önző-Képző tréningem témáját és nagy örömmel tölt el, hogy egyre többen alkalmazzák környezetemben a módszereket.

Célom

Folyamatosan dolgozom problémamegoldó képességem javításán, hiszen az élet sok kis döntés sorozata és a nagy változásokhoz szükség van a kicsikre a megfelelő helyen és időben. Tudom, nincs olyan, hogy "a jó" megoldás, nem szabad egyetlen lehetőséghez görcsösen ragaszkodni. A boldogságunk nem függ attól, hogy mit birtokolunk, de attól igen, hogy mit élünk át, kik vagyunk, mit tapasztalunk meg nap, mint nap. A boldogságérzet az élet kis dolgaiban, apró részleteiben rejtőzik meg. Mindenkinek más a megoldás, csak meg kell keresni azt!

Mai tudásommal nem tudok elképzelni szebb célt, mint az élet és benne önmagunk jobb megismerése című utazáson való részvétel.

Türelmem, szeretetem, nyitottságom és érdeklődésem jó alapot biztosít, hogy együtt dolgozzunk, ha életed bizonyos területén úgy döntesz, hogy igénybe veszed segítségemet, hogy együtt térképezzük fel az eltéréseket álmaid és a valóság között.

További anyagok: www.venuszok.hu
Több van benned, mint gondolnád!

vénuszok.hu