Bakos Zsuzsi
életmód coach, szupervizor
Tel: 06-20-289-7293
Email:
web: eletmodtervezes.hu
Ma 2020. január. 17, péntek,
Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Ha ismered a lépéseket, tánccá válik az élet:
egyik lépés következik a másikra." (Ismeretlen szerző)

Bakos Zsuzsi életmód coach, szupervizor, a Wellnesscafe szakértője

"Minden belőlem fakadó dologért én vagyok egyedül felelős. Minden az enyém: a testem - és annak minden rezdülése. Értelmem - gondolataim, és minden, ami eszembe jut." - Virginia Satir

Alapdiplomámat kommunikáció-PR szakon szereztem a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarán, eközben és ezután a lapkiadásban dolgoztam újságíróként és szerkesztőként. 2007 óta foglalkozom life coachinggal és edzői végzettségeimnek köszönhetően életmód tanácsadással. Jelenleg a KRE Pszichológiai Intézetének szupervizor szakos, végzős hallgatója vagyok.

BALANCE COACHING - a belső egyensúlyért

A balance coaching eszköztárának legfőbb eleme a beszélgetés, ám a felmerülő igényektől függően része lehet többek között a táplálkozási tanácsadás, légző- és mozgás gyakorlatok, valamint ellazító technikák elsajátítása is.

A cél az elménket és testünket összekötő láthatatlan szálak megerősítése. Az egyensúly megteremtésével javul a teljesítőképességünk, figyelmünk és öngondoskodásunk, ezáltal könnyebben megbirkózunk a kihívásokkal.

FITNESS COACHING - a sikeres életmódváltásért

Legtöbbször gondolkodási mintáink és berögzült szokásaink gátolnak minket a siker elérésében. Ezért a Fitness Coaching fókuszában a te belső átalakulásod áll - a testedzés mellett új gondolkodási mintákkal és szokásokkal gazdagíthatod az életed.

Megtudhatod:

  • ...hogyan alakíthatod át lépésről lépésre az életmódodat
  • ...hogyan szabadulhatsz meg hizlaló, lomhaságban tartó szokásaidtól
  • ...hogyan küzdhetsz meg a motivációölő szorongással
  • ...hogyan építheted be a mindennapjaidba az edzéseket
  • ...hogyan segítheted át magad a hullámvölgyeken
  • ...hogyan nyerheted vissza az önbizalmadat

Személyes történetem itt olvasható.

Ha szeretnél ráébredni, mire képes a tested és a lelked, ha holnaptól nem csak vágyakoznál az álomtest után, hanem tennél is érte, tarts velem és tervezzük meg együtt új életmódodat!

SZUPERVÍZIÓ - a szakmai személyiségfejlesztés hatékony módja

Életmódunk tervezésekor érdemes figyelmet fordítanunk hivatásszemélyiségünk gondozására is, hiszen a mindennapjainkból jókora szelet jut a munkánknak, a megélhetésünk megszervezésének.

A szupervízió a ma elérhető egyik legjobb szakmai személyiséggondozó módszer. Célja, hogy megtartson egészségben, hogy segítsen megőrizni és fejleszteni munkabírásunkat, személyes hatékonyságunkat és lelki stabilitásunkat.

A folyamat során elsősorban a szakmai identitás, a munkahelyi problémák, kapcsolatok és motivációk állnak a fókuszban, de hatékony támogatást biztosít szakmai elfáradás, kiégés, stresszproblémák és a munkaerőpiacról való átmeneti kiesés esetén is.

Csoportos szupervízió

A szupervíziós csoportot egymást korábbról nem ismerő, más-más munkahelyekről érkező tagok alkotják. A folyamat során minden csoporttag vállalja, hogy legalább egy alkalommal hoz esetet.

A csoport kéthetente találkozik, az ülések hossza 90 perc.

Team szupervízió

Ebben az esetben egy szervezet azonos területén dolgozó, egymással napi kapcsolatban álló munkatársak alkotják a csoportot. A team szupervízió elősegíti a konfliktuskezelést, javítja a stressztűrést, fejleszti a kollégák egymás közötti kommunikációját, segíti az eredményesebb munkavégzést.

A szupervíziós folyamat hossza a csoport létszámától és a kitűzött céloktól függ.

Egyéni szupervízió

Az egyéni szupervízió a foglalkozás központú önismeret fejlesztését segíti elő. Azoknak ajánlott, akik személyesebb hangvétellel és a saját időbeosztásukhoz igazodva szeretnének dolgozni a szakmai elakadásaikon.

Egy ülés időtartama: 60 perc.

 

Várom megtisztelő megkeresésed, ha segíthetek a változásodban!

 

 

Bakos Zsuzsi

 

Híreimet, programjaimat, cikkeimet a facebookon is követheted: www.facebook.com/eletmodtervezes