Ma 2020. január. 17, péntek,
Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Mi teremtjük meg a saját valóságunkat
és azt is mi szabjuk meg, hogy hogyan!" Mohr

Magunkról

Az életviteli tanácsadáson nem térképezzük fel a teljes érzelmi életedet, nem állítunk fel diagnózist, mely alapján kezeléseket végezhetnénk. Azoknak adhatunk tanácsot és lehetünk a "trénereik", akik külső támogatást keresve döntenek a változás mellett.

Az életmód tanácsadás sikerorientált folyamat, amely a hozzánk forduló jelenlegi élethelyzetére és jövőjére vonatkozó terveire összpontosít.
Az együttműködés feltétele az aktív részvétel, hiszen rajtunk múlik, hogy olyan életet élünk-e, amilyet szeretnénk. Mi abban segíthetünk, hogy kitarts a döntéseid mellett, végighaladj a szükséges változtatásokon, megerősítsd képességeidet, növeld a teljesítményed, megszilárdítsd az énképed és növeld az önbizalmad.

Eszközeink sokfélék

NLP, rendszerfelállítás, tranzakció-analízis, tarot, mentálhigiénés feltáró beszélgetés, tesztek, társasjátékok, előadásanyagok, könyvek, filmek, vizualizációs gyakorlatok, de ha szükséges, más szakembereket (természetgyógyászt, gyógymasszőrt, életmód tanácsadót stb.) is bevonunk a folyamatba, amely segíthet a legjobb megoldás megtalálásában.

Az élet nagyszerű kaland, ne foszd meg magad a játék örömétől!

Csapatunk minden tagja más szakmai háttérrel rendelkezik, így módszereink is mások. Ami közös bennünk, hogy szívvel-lélekkel dolgozunk, és azon vagyunk, hogy egy jobb és élhetőbb világ részesei lehessünk.

Bemutatkozásunk segíthet a döntésedben. Bátran bízz a megérzéseidben, és ha úgy érzed, segíthetünk, keress meg bennünket!