Ma 2019. november. 18, hétfő,
Jenő napja van.
Holnap Erzsébet napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst,
készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát." Brian Tracy

Megjelenéseink

Sajtó

Life coaching - személyi edzés a léleknek

Szükséged van rá, hogy valaki megadja a végső lökést, hogy ne csak álmodozz, hanem cselekedj is?
Segítők hada áll rendelkezésünkre, ha szeretnénk teljesebbé, kiegyensúlyozottabbá tenni az életünket...

Hatékony problémamegoldás

Úgy érzed, elakadtál, és nem tudod, merre indulj tovább? Nem éled, csak túléled a napokat? Olykor jól jön egy pártatlan külső szemlélő, aki új megvilágításba helyezi a problémákat, és arra ösztökél, hogy merj tenni az álmaidért. Ő a life coach...

Vess véget a stresszevésnek!*

Lehetséges-e feszített tempó mellett egészségesen táplálkozni? Erről mesélnek cikkünk szereplői, akik rátaláltak arra a módszerre, amelynek köszönhetően korábbi stresszevő énjüknek búcsút inthettek. Történeteik bizonyítják, hogy tudatossággal átalakítható az életvitel.

- A cikk a Wellness magazin 2007. decemberi számában jelent meg.

Így képzelted az életedet?*

Te is azok közé tartozol, akik gyakran rágódnak azon, mi lett az életükkel? Úgy érzed, a vágyak cserbenhagytak, és minden másképpen alakult, mint ahogyan öt-tíz éve eltervezted?

- A cikk a Wellness magazin 2008. decemberi számában jelent meg.

Létezik barátság szakítás után?* - Bakos Zsuzsi

A múltbéli szerelmek örökké ott élnek bennünk, a fájó elválások pedig formálnak, edzenek minket. Egykori kedvesünk időnként végleg eltűnik a színről, máskor ott marad az életünkben, akár egy félbemaradt fejezet. A kérdés az, hogyan tartható ez a viszony minden érintett számára fájdalommentes szinten? És tartható-e egyáltalán?

- A cikk az Évszakok magazin 2009. tavaszi számában jelent meg.

A lelkednek is kell edző!

Gyakran ragadsz a múltban, vagy örökös álmodozással telnek napjaid a jövőt illetőleg, csak éppen a jelent zárod ki, azt a pillanatot, ami épp zajlik, amelyben pont élned kellene...

Lehet fokozni a női erőt?

Milyen szerepekben éled a napjaidat, amelytől nőnek érzed magad? Ki is vagy pontosan, amikor birtokában vagy női erődnek?

Önbizalmat nyújt az erénylista

A mindennapi életben elengedhetetlen magabiztosság megtanulható. Érdemes listát írnia a saját erényeiről, így tudatosítva őket.

Színezd át az életed!

Az a jó hír, hogy bármikor, bármilyen életszakaszban gyökeresen kiforgathatjuk a világot, átszínezhetjük az életünket, ha erős bennünk a vágy és kitartóak vagyunk.

*A cikk megtekintéséhez Adobe Reader szükséges.