Ma 2019. december. 7, szombat,
Ambrus napja van.
Holnap Mária napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst,
készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát." Brian Tracy

Megjelenéseink

Önismeret

Ki a gondolati mókuskerékből! - Bakos Zsuzsi

Úgy érzed, képtelen vagy megszabadulni kínzó gondolataidtól, amelyek rombolják az életkedved? Itt az ideje, hogy hátra hagyva az őrlődést sokkal hasznosabb dolgok szolgálatába állítsd energiáidat...

Párkapcsolati illúziók - Hegedüs Erika

Amikor valakire fókuszálunk, valamilyennek látjuk. Azt hisszük, hogy pont olyan. Milyen? Amilyennek látni akarjuk. A saját valóságunk, ami talán köszönőviszonyban sincs a valósággal...

Önbizalom 1: Higgy magadban! - Bakos Zsuzsi

Folyton mások visszajelzéseire vársz, és arra, hogy a környezeted éreztesse veled, mennyire szupernő vagy? Csak hogy ők sem tudják erősíteni az önbecsülésed, ha te magad sem hiszed el, hogy szerethető vagy.

Útjelzőtáblák - Nagyiványi Dániel

Az önismeret szövevényes történet mindenki számára, ezért talán nem is érdemes kutatni. E helyett jobb inkább bátran élni, amelyhez néhány útjelző táblát helyeztem ki. Élve az életed, lehet, hogy nem is lesz fontos az önismeret, hiszen élvezed az életet.

A szeretet iskolája - Hegedüs Erika

Vajon tanulható a szeretet? Mint a matematika vagy a földrajz? Ha lemaradunk, korrepetálásra járunk, aztán időről-időre felzárkózunk? Vagy ott van bennünk, csak nagyon mélyre került, mert elnyomja ezer más dolog?

Ne légy áldozat - Bakos Zsuzsi

Úgy érzed, a szerelmi életed egy katasztrófa? Nem érted, miért kerülsz mindig ugyanolyan, egyformán pocsék helyzetekbe? Időnként hosszan fürdőzöl az önsajnálatban? Ideje búcsút venned az áldozati szereptől!

Optimális optimizmus - Hegedüs Erika

Sokat, sokfelől halljuk, hogy micsoda erőt képvisel az egészséges, pozitív gondolkodás. Az optimista emberek tovább élnek és egészségesebbek pesszimista társaikhoz képest. Az élet minden területére kihat a hozzáállásunk...

Örömképesség - Bakos Zsuzsi

Irigykedve figyeled azokat az embereket, akik boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnnek? Folyton másról, jobbról, többről ábrándozol, de eközben kínoz a gondolat, hogy semmi jelentős nem történik veled. Itt az ideje, hogy kicsit megleckéztesd/megeddzd az örömképességed.