Ma 2019. december. 7, szombat,
Ambrus napja van.
Holnap Mária napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst,
készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát." Brian Tracy

Megjelenéseink

Minden más

Ki kérte, hogy mártír legyen? - Bernek Éva

Mondhatnám, hogy képzeljék mi történt az egyik ismerősömmel. De az igazság az, hogy nem is egy ismerősömmel megtörtént ez az eset. Mindig egy kicsit más a színezete, de a történet lényegét tekintve ugyanaz...

Nők "túlerőben"? - Bakos Zsuzsi

Mintha átutazóban lennénk a régi értékek és az új trendek között. A régi korok nőtípusa eltűnőben, az új pedig még telve bizonytalansággal - önértékelése és párválasztása terén is. Talán éppen azért, mert erősnek akar látszani?

Mélyérzésű férfiak pácban? - Bakos Zsuzsi

Nekünk nőknek semmi sem jó. Szeretnénk, ha a férfi Y kromoszómája mellé némi érzékenység is társulna, de ha túladagoláson érjük, fejvesztve menekülünk. Akár a férfiak, amikor egy túl bonyolult nővel sodorja össze őket a sors. Pedig egy esélyt mindenki megérdemel...

Szerelemre kattanva
Avagy hogyan kerülheted el a netes társkeresés buktatóit... - Bakos Zsuzsi

Pofonegyszerűnek tűnik: elkészítjük hathatós adatlapunkat, felteszünk pár remekbe szabott fotót, és várjuk, hogy dőljenek a levelek. De vajon több esélyünk van ezen az úton párra lelni, mintha a sorsra bízva magunkat továbbra is egy romantikusabb egymásra találásban reménykednénk?

Magabiztos fellépés - Bernek Éva

Képzelje el, jön ön felé egy ember, a mozgása ruganyos, a járásából látszik, célja van és el is fogja érni, bármi legyen is az.
A megjelenése jól ápolt és az egész tartásában van valami könnyedség. A tekintete önre esik, és ön érzi, hogy még nem tudja miért, de máris irigyli ezt az embert, akiről nem is tudja kicsoda!

Két dudás egy csárdában? - Hegedüs Erika

Adva van Nő és Férfi. Sok esetben tökéletesen működhet a kapcsolatuk, ha hasonlóak. De pontosan miben?

Férfi-nő barátság - Hegedüs Erika

Ahhoz, hogy biztonsággal választ tudjunk adni, nem árt tisztázni a barátság szó jelentését. És innen megérthető, hogy mivel mindenkinek mást jelent a barátság fogalma, így ahány ember, annyit képzel a férfi-nő barátság lehetőségéről.

A cyberszex buktatói - Bakos Zsuzsi (szakértő)

A technika vívmányainak köszönhetően mindössze néhány gombnyomásnyira van a gyönyör birodalma. Az anonimitás varázsa azonban éppoly veszélyes is lehet, mint amennyire csábító - legalábbis valós emberi kapcsolatainkra nézve.