Ma 2019. december. 7, szombat,
Ambrus napja van.
Holnap Mária napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst,
készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát." Brian Tracy

Megjelenéseink

Életmód

Jógázz ingyen!

Régóta tervezgeted, hogy végre kipróbálod a jógát és megtanulsz meditálni, de eddig halogattad? Kevés az energiád, fáj a hátad, nem tudsz felülkerekedni a problémáidon? Nézz be hozzánk, és segítünk, hogy megtaláld a harmóniát önmagadban!

Élj olyan testben, amilyenben szeretnél! - Bakos Zsuzsi

A sikeres fogyókúrázók közös vonása, hogy mindvégig céljukat szem előtt tartva, megingathatatlanul és kételyek nélkül küzdenek a megálmodott alakért. Sosem teszik fel a kérdést: "Mi lesz, ha nem sikerül?" A Természetes Testsúly módszer segít abban, hogy megtaláld az átalakulásban támogató tökéletes alibit!

Testedzéssel a lelki épségért - Bakos Zsuzsi

Gyakran szorongsz? Az utóbbi időben apátia jellemez? Önbizalomhiánnyal küzdesz, netán a düh munkálkodik benned? Használd terápiás megoldásként a mozgás felszabadító erejét, és meglásd, miközben a tested edzed, a lelked is erősödni fog!

Fogyáscoaching - segítség az életmódváltáshoz (1. rész) - Bakos Zsuzsi

Egy életmódmagazin táplálkozási rovatának vezetőjeként sok olyan emberrel volt módom találkozni, akik sikerrel szabadultak meg felesleges kilóiktól. Közös vonásként fedeztem fel bennük, hogy mindvégig céljukat szem előtt tartva, megingathatatlanul és kételyek nélkül küzdöttek a megálmodott alakért. Sosem tették fel a kérdést: "Mi lesz, ha nem sikerül?" Mert tudták, hogy sikerül. Hogy a siker kulcsa az ő kezükben van, és egyedül rajtuk áll vagy bukik, megtörténik-e, amire várnak.

Magabiztosság-tréning - Bakos Zsuzsi

Megnehezíti az életed, hogy nem bízol eléggé önmagadban? Nyolc lépésben sorra vesszük az önbecsülés legnagyobb ellenségeit. Ismerd fel a saját "mumusod" és tegyél szert imponáló magabiztosságra.

Találd meg a természetes testsúlyodat! (Cosmo.hu) - Bakos Zsuzsi

  • 1. rész - Segítség, nem tudok lefogyni!
    Folyamatosan harcban állsz a kilókkal, és ha kemény munka árán sikerül is innen-onnan lefaragnod, a párnácskák makacsul visszatérnek? Talán hihetetlenül hangzik, de lehet, hogy te magad vagy fogyásod legnagyobb gátja!
  • 2. rész - Érd el az álomalakod!
    Ha eleged van a fogyás-hízás ördögi köréből, és szeretnél végre békében élni a testeddel, szánj időt az alábbi gyakorlatokra, amelyek segítenek természetes testsúlyod és testi-lelki harmóniád elérésében.
  • 3. rész - Lelki tréninggel a jó formáért
    Eddig nem sok örömöt találtál a fogyókúrában? Ösztönözd magad hatékonyabban! Ehhez nyújtanak segítséget a természetes testsúly tréning gyakorlatai.

Természetes Testsúly tréningen jártam - Sudár Györgyi

Kissé szkeptikusan indultam az egész napos foglakozásra, mert egyrészt tél van, és lehetne inkább a meleg szobában jókat enni, másrészt ami a testsúlyomat illeti, számomra ez már egyszerűen lejárt lemez.

A sikeres életmódváltás 6 lépése - Bakos Zsuzsi, Sudár Györgyi (pdf)

Itt a tavasz, ideje formába lendülnöd. Eláruljuk, mely lépésekkel kerülhetsz közelebb a célodhoz!
(Wellness magazin, 2010. március)

Hogyan ég el a (bánat)zsír? - Az életmód-tanácsadó tippjei

Interjú Bakos Zsuzsi életmód-tanácsadóval arról, mit tehetünk a sikeres fogyás érdekében és hogyan kompenzálhatjuk túlkapásainkat.
(Nők Lapja - 2010./10. szám)

Kik azok a minglik?

Interjú Bakos Zsuzsi életmód-tanácsadóval az egyre jobban terjedő új párkapcsolati életformáról.
(A cikk a szlovákiai Új Nő magazinban jelent meg.)

Terhesen is szeretem a testem!

A terhesség hónapjai alaposan átformálják a testünket és a gondolkodásunkat. A cikk várandós alanyai arról mesélnek, miként telhet önmagunkkal harmóniában a várakozás.
(Nők Lapja Évszakok 2010./tavaszi szám)

Terhes vagyok, de hódítani akarok!

A várandósság hónapjai és a változó testünkkel járó aggasztó gondolatok a nőiesség új dimenzióit vetítik elénk. Mielőtt azonban megbékélnénk a helyzettel, legtöbbünknek meg kell nyernünk néhány belső csatát. Szakértőnk ehhez ad hasznos tippeket.
(Nők Lapja Café, 2009. december)