Ma 2020. január. 17, péntek,
Antal napja van.
Holnap Piroska napja lesz.

Blogok

Hírlevél

korábbi hírleveleink

"Saját boldogságunk, jobb jövőnk titka a kezünkben van.
Ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztani!" Dalai láma

Bemutatkozás

Van Ázsiában egy sziget, ahol egy hegy tetején, az őserdő közepén található egy Magic Garden nevű - valóban varázslatos kert. Megdöbbentő módon érzékelhető a harmónia, a csodálatos erdő mélye táncoló emberalakok szobrait rejti. Nem azért varázslatos, mert bármi titok övezné, vagy évezredek nyomait idézné. Sokkal inkább az emberi akaraterőről, kitartásról és hitről ad tanúbizonyságot. Katonai területekkel határolva, úttalan utakon, az őserdőben, embert próbáló magasságban egyetlen ember, 77 éves korában kezdte építeni. A kert elkészült és azóta megállásra késztet, hogy néhány pillanatra elgondolkodjunk az élet csodáiról. Megtaníthat bennünket arra, hogy érdemes hinni, szeretni önmagunkat és az álmainkat, mert azok megvalósulhatnak, csak tudnunk kell, hogy mit is akarunk igazából.

Pontosan ilyen varázslatos helyet szeretnénk társaimmal teremteni, ahol rátalálhatsz valamire, amitől képes leszel megismerni és megszeretni önmagad, jobban elfogadni a világot, amin keresztül úgy változhatsz, ahogy az számodra a legkedvezőbb.

Az elmúlt évek során azért tanultunk, képeztük magunkat, hogy szert tegyünk egy holisztikus szemléletre, amely segítségül szolgálhat ebben a felgyorsult és felszínesebbé váló világban.
Célunk, hogy egyensúlyt teremtsünk és képesek legyünk megtartani, hogy mindannyian egy kiteljesedett életet éljünk. Egy teljes életben helye van emberi kapcsolatainknak, a karriernek, munkának, testi/lelki egészségünknek, a törődésnek másokkal szemben, szórakozásnak/kalandnak, hobbijainknak és spirituális életünknek. Egy jobb minőségű, szilárd élet csak egyensúlyra épülhet!

Ne számíts instant csomagokra, amelyeket hazavihetsz és kicsomagolhatsz, amitől azonnal megváltozik az életed! Ne is úgy gyere hozzánk, mint amikor szerelőhöz viszed az autódat. Nem lélekszerelők vagyunk. Akkor gyere el hozzánk, ha már kész vagy szembenézni önmagaddal, vannak kérdéseid vagy válaszaid, ha már látod, hogy szeretnél változtatni, vagy éppen elakadtál az utadon, és egyszerűen jó lenne valakivel megbeszélni. Nem fogjuk helyetted megváltoztatni az életed, a boldogságodért légy Te a felelős!

Mi abban tudunk segíteni, hogy elkísérünk azon a felfedezőúton, amelyen jobban megismerheted magad! Talán ennél izgalmasabb utazás nem is létezik!

Hegedüs Erika
életvezetési tréner, coach